Team B-loont is ontstaan uit de praktijk. Een overzicht waarin zowel staat wat ik doe, maar ook ruimte is voor ontwikkeling van nieuwe producten.

De trainingen voor mensen in de zorg en het onderwijs zijn er nog steeds en kun je vinden op B-loont.nl.

 

Alle activiteiten die op deze site te vinden zijn, voerde ik al regelmatig uit. Iets wat ik altijd al met plezier heb gedaan, maar allemaal erg vrijblijvend.
Nu met Team B-loont geef ik het de aandacht die het verdient.

 

Waar ik goed in ben en een groot deel van het succes verklaard, is de cross-over tussen de verschillende onderdelen. Ik heb een groot arsenaal aan spellen, opdrachten, quizvragen en nog veel meer, waardoor ik maatwerk kan leveren, maar ook op het moment zelf nog kan wisselen als de dag daar om vraagt.

 

Wanneer je nu denkt; "Mooi, maar wat betekent dit nu concreet voor mij?", nodig mij dan uit voor een kop koffie en ik kom het graag uitleggen.

 

Over Team B-loont

LinkedIn van Bartho Martens